Blog

Hakkımızda >> Blog

Apr 4, 2016

STRATO - Çevrimiçi Depolama Alanı Hidrive İle Verileri Senkronize Edin

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Bu özellik, mevcut müşteriler ve yeni müşteriler için Windows'a yönelik güncellenmiş yazılım üzerinden, ücretsiz olarak hemen kullanıma hazırdır. Mac OS için olan yazılım kısa süre içinde App Store'da mevcut olacaktır.* HiDrive ve 7,50 $ karşılığında 1000 GB'lık** güncel teklifi hakkında daha fazla bilgi için bakınız: www.strato.com/cloud-storage/.

Seçici ve iki yönlü senkronize edin

Senkronizasyon, HiDrive'ın yazılımı üzerinden gerçekleşir. Yazılım, bilgisayarın yerel sabit disk sürücüsünde, internet bağlantısı mevcut olduğunda HiDrive ile senkronize edilen bir klasör oluşturur. Kullanıcılar yerel klasörlerine yeni veriler kaydettiğinde, yazılım bunları HiDrive çevrimiçi depolama alanına kopyalar. Kullanıcılar, bu klasör için yazılımın tüm verileri mi, yoksa çevrimiçi depolama alanının tek tek klasörlerini mi senkronize edeceğini ayarlayabilirler. HiDrive'ın yüksek depolama alanı kapasitesi olduğu için bu işlev, yerel sabit disk sürücüsünün aşırı dolmaması açısından önem kazanır.

Yeni senkronizasyon işlevine sahip yazılım, verileri çevrimiçi depolama alanı ve yerel klasör arasında iki yönlü olarak senkronize eder. Böylelikle her iki tarafta da daima verilerin aynı sürümü bulunur. Tek tek verilerin işlenmesi sırasında HiDrive tüm verileri değil, yalnızca yapılan değişiklikleri senkronize eder ve aynı durum şifreli dosyalar için de geçerlidir.

Geliştirilmiş işlev kapsamı

STRATO, internet bağlantısı olmadan da buluta kaydettikleri verilere erişebilmelerini sağlayan bir işlev güncellemesiyle müşterilerin isteğine karşılık veriyor. Böylece çevrimiçi depolama alanı, şu andan itibaren rekabette farkını göstermektedir. Alman kalite güvencesiyle tasarlanan HiDrive, senkronizasyon imkanı sunan ve aynı zamanda SMB protokolü üzerinden gerçek bir sürücü olarak bilgisayara bağlanabilen tek bulut çözümüdür.

Almanya'daki bilgi işlem merkezleri aracılığıyla güvenlik

STRATO, HiDrive ile altı yıllık bir geliştirme geçmişine sahiptir. Bulut depolama alanı, farklı uç birim aygıtları ve işletim sistemleri için çeşitli protokolleri ve uygulamaları sayesinde, kapsamlı erişim olanakları ile ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda HiDrive'ın sunucu konumunun Almanya olmasının avantajları da var: Tüm veriler, yalnızca Almanya'da bulunan yüksek güvenlikli bilgi işlem merkezlerinde depolanmaktadır. Veriler, uluslararası düzeydeki en sıkı kanunlardan biri olan Alman Veri Koruma Kanununa göre işlenmektedir.

STRATO hakkında: STRATO, en iyi fiyat/performans oranına sahip hosting sağlayıcıdır: Dünya çapındaki en büyük hosting şirketlerinden biri olan STRATO, profesyonel kaliteyi uygun fiyatlarla sunar. Ürün yelpazesi; Alan Adları, E-mail ve Hazır Websitesi paketleri, Çevrimiçi Depolama Alanları ve Sunuculardan, son teknoloji çözümlere kadar uzanmaktadır. STRATO, dört milyonun üzerinde alan adına hosting hizmeti vermekte ve TÜV sertifikalı iki bilgi işlem merkezi işletmektedir. STRATO, bir Deutsche Telekom AG kuruluşudur.

* Yazılım şu anda Apple tarafından duyurulma aşamasındadır.

** Kalıcı olarak 7,50 $/Ay karşılığında 1000 GB. Sözleşme süresi 12 ay. Kurulum ücreti yok. Fiyatlara KDV dahil değildir.

Basın iletişim: Basın Sözcüsü, STRATO AG, Pascalstraße 10, 10587 Berlin, press@strato.com, www.strato.com/basın_odası