Blog

Hakkımızda >> Blog

Nov 26, 2015

ZTE - ZTE Yeni Tabletini Türkiye’de Turkcell ile Satışa Sunuyor

Category: Basın Bülteni
Posted by: editor

ZTE Yeni Tabletini Türkiye’de Turkcell ile Satışa Sunuyor

Üstün mühendislik sayesinde hafif bir yapıda geliştirilen ZTE S7L, zarif ve ince tasarımı ile tablet tutkunlarına farklı deneyimler sunmayı hedefliyor

Kasım 19 2015,  – Küresel düzeyde lider bir mobil cihaz üreticisi olan ZTE, Turkcell işbirliğiyle yeni tableti ZTE S7L’yi Türkiye’de satışa sunmaya başladı. Kullanışlı 7 inç ekran boyutuyla dikkat çeken ZTE S7L kullanıcılar için taşıma kolaylığı sağlıyor.

Renkler Daha Canlı ve Daha Parlak

Dört çekirdekli 1.3 GHz işlemci performansı, Android 5.1 işletim sistemi, 1 GB RAM kapasitesi ve 8GB dahili hafızasına ek olarak 32GB’a kadar arttırılabilir hafızası (microSD) ile tüm fotoğraf ve videolarınız ZTE S7L’de depolanabilir. IPS Paneli 1024*600 çözünürlüğündeki ekranı ile 178 dereceye kadar görüş açısı sunan ZTE S7L, renkleri daha canlı, parlak ve net bir şekilde sunuyor. 2 megapiksel arka ve 0.3 megapiksel ön kamerasını kullanarak, Google Play’den tercih ettiğiniz farklı programlar ile görüntülü görüşme yapabilir, sevdikleriniz ile iletişim kurabilirsiniz. Bluetooth, GPS ve HDMI çıkışı gibi özellikleriyle de geniş bir mobilizasyon imkanı sağlayan ZTE S7L, donanım ve fiyat performansında oldukça iddialı.

ZTE Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Sungur Özkan; ZTE’ nin telekomünikasyon çözümleri tedarikçisi olarak dünya lideri konumunda bulunduğunu, bu doğrultuda tüketici elektroniği açısından dikkat çekici bir ülke olan Türkiye’nin kendileri için çok önemli ve ağırlık verdikleri bir pazar olduğunun altını çizdi. Özkan ”kendi markamızla Turkcell işbirliği ile tablet satışlarımıza başlamış bulunmaktayız. Önümüzdeki dönemlerde ise ZTE Blade V6 ve ZTE Blade V7 Türkiye’de satışa çıkarmayı planladığımız ürünler arasında yer alıyor” dedi.

              ZTE Hakkında

ZTE, tüketicilere, telefon operatörlerine, şirketlere ve kamu sektöründen müşterilere yönelik gelişmiş telekomünikasyon sistemleri, mobil cihazlar ve işletme teknolojileri çözümleri sunan bir tedarikçidir.  ZTE’nin M-ICT stratejisinin bir parçası olması sebebiyle şirket; telekomünikasyon ve bilişim teknolojisi sektörleri aynı noktaya yöneldiklerinden mükemmeliyet ve değer katma açısından müşterilerine baştan sona bütünleşmiş yenilikler sunmaya kendini adamış bulunmaktadır. Hong Kong ve Shenzhen borsalarında (H tipi hisse senedi kodu: 0763.HK/ A tipi hisse senedi kodu: 000063.SZ) kota edilmiş ZTE ürünleri ve hizmetleri 160’tan fazla ülkede, 500’ü aşkın operatöre satılmaktadır. ZTE, yıllık gelirinin yüzde 10’unu araştırma ve geliştirme faaliyetlerine aktarmakta ve uluslararası standart oluşturma kuruluşlarında liderlik rolünü üstlenmektedir. ZTE kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetlerinde bulunmakta olup Birleşmiş Milletler Küresel İşbirliği Sözleşmesinin bir üyesidir. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen www.zte.com.tr sayfasını ziyaret ediniz.