Blog

Hakkımızda >> Blog

May 29, 2015

Hard Rock Cafe Istanbul Allen Hulsey ile Pazar Konserleri

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Pazar Akşamlarınızı Allen Hulsey ile Geçirmeye Ne Dersiniz?

Hard Rock Cafe Konserleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Her hafta Perşembe akşamları Ücretsiz Canlı Müzik konserleriyle farklı şarkıcı ve grupları ağırlamaya devam eden Hard Rock Cafe Istanbul, sıkıcı Pazar akşamlarınıza da renk katmaya kararlı!

Türkiye’ye hiç de yabancı olmayan Amerikalı müzisyen Allen Hulsey, yurtdışında yaşadığı yıllarda müziğe olan yatkınlığını keşfederek, çeşitli gruplarda çaldı, kendi grubunu kurdu ve aynı zamanda besteler üretip, sözler de yazmaya başladı. Çocukluk yıllarının bir kısmını Türkiye’de geçirmiş olan Husley, daha sonra tatil için geldiği İstanbul’da kalarak, repertuarına Türkçe şarkılar da eklemeye ve hatta Türkçe şarkılar yazmaya başladı.

 

Allen Hulsey, Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin ile Reklamlarda Rol Alıyor

 

İstanbul’da pek çok sahnede konser verme fırsatı bulan Allen Hulsey son zamanlarda Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı reklamla da karşımıza çıkıyor. 10 Mayıs Pazar akşamından itibaren her Pazar 20:00’da Hard Rock Cafe Istanbul sahnesinde dinleyicisi ile buluşacak olan Hulsey, gecede kendi şarkılarının yanı sıra The Beatles ve The Rolling Stones’dan da parçalar seslendirecek.

 

Hard Rock International Hakkında

63 ülkede; 153 kafe, 21 otel ve farklı işletmeleri ile toplam 199 mekânda hizmet veren Hard Rock International (HRI) küresel çapta en çok tanınan şirketlerden biridir. Bir Eric Clapton gitarı ile başlayarak Hard Rock, tüm dünyadaki mekânlarında sergilenen dünyanın en büyük müzik memorabilia* koleksiyonuna sahiptir. Hard Rock aynı zamanda, koleksiyoncuların her zaman ilgisini çeken moda ve müzikle ilişkili ürünleriyle; Hard Rock Live performans mekanlarıyla ve ödüllü web sitesiyle de tanınmaktadır. HRI, tüm Hard Rock markalarının küresel boyuttaki ticari marka sahibidir. Şirket, aralarında Londra, New York, San Francisco, Sydney ve Dubai’nin de bulunduğu simge haline gelmiş şehirlerde sahip olduğu kafeleri işletmekte ve işletmelere bayilik vermektedir. Aynı zamanda tüm dünyada otel mülklerinin de sahibi olan HRI, otel mülkü ruhsatı vermekte ve/veya yönetmektedir. Mekânlar arasında, her ikisi de HRI ana kuruluşu olan The Seminole Tribe of Florida’ya ait olan ve işletilen, şirketin en başarılı iki otelinin bulunduğu Florida’daki Tampa ve Hollywood; ayrıca Bali, Chicago, Cancun, Ibiza, Las Vegas, Macau ve San Diego gibi başka yerler de bulunmaktadır. Yeni Hard Rock Cafe mekânları ise, San Juan, Rio de Janeiro ve Marrakech’e açılacaktır. Yeni Hard Rock Hotel projeleri arasında ise Daytona Beach, Dubai, Los Cabos, Dallas-Fort Worth, Tenerife, Abu Dabi ile Çin’de Shenzhen ve Haikou sayılabilir. Hard Rock International hakkında daha fazla bilgi edinmek için <ahref="http://www.hardrock.com/">www.hardrock.com adresini ziyaret edebilirsiniz.