Blog

Hakkımızda >> Blog

Jul 14, 2016

EATON - Eaton’un Akıllı Dimmer’i Her Tipteki Lamba ile Kullanılabiliyor

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Elektrik müteahhitleri için cazip özel bir seçenek olan ve şimdi sadece bir ürün yelpazesi ile ışığı ayarlama gereksinimlerinin tümünü karşılayabilen yeni Akıllı Dimmer’lerin boyutları küçük ve yerleştirilmesi kolay. Bütün standart uygulamalarda kullanılabilen altı dahili dim etme profili seçeneği de sunuluyor. Özel gereksinimleri karşılamak için geliştirilen özel ışık ayarlama profilleri kolaylıkla ve hızla belirlenebiliyor.

 

Eaton Akıllı Dimmer’ler, ışıkta titreme veya parlama olmaksızın mükemmel bir ışık ayarı sağlıyorlar. En küçük LED ampulleri ile kullanıldıklarında bile kulakla duyulabilir bir ses üretmiyorlar, ışık kapandığında da kalıcı bir parlaklık görülmüyor. Mümkün olan maksimum parlaklık aralığında mükemmel bir kontrol olanağı sağlıyorlar, ayrıca enerji tasarruflu bir teknolojiye dayanıyorlar.

 

Eaton Ürün Müdürü Gerald Sessink, “Düşük enerji harcayan ışık kaynakları gittikçe daha popüler bir seçenek oluşturuyorlar. Kesin olarak da para tasarrufu sağlıyorlar ve çevreyi koruyorlar. Bununla birlikte bir büyük dezavantajı, şu anda farklı tipteki dim edilebilir LED lambaların hepsinin, kendi dim karakteristiğine sahip olmasıdır. Diğerleri geçmişte sadece özel bir dimmer tipi ile kontrol edilebilirken, bazı ampul tiplerinin de aslında dim etmeye uygun olmadığı belirlenmiştir. Bu sorunların geçmişte kaldığını söyleyebildiğimiz için çok mutluyuz – yeni Eaton Akıllı Dimmer, her tipteki lamba ile çalışan evrensel bir çözümdür. Bu sadece kurulumu gerçekleştirenler için değil, kullanmayı seçtikleri ampul ve aydınlanma tipine bakmaksızın, bütün odalarındaki aydınlatma üzerinde şimdi tam bir kontrole sahip olan ev sahipleri için de büyük bir kazançtır. Akıllı Dimmer’lerin, akıllı bir görünümü garantileyen herhangi bir markanın standart bir elektrik anahtarı ile kurulumu da kolaydır” dedi.

 

Dimmer bir kere kurulduğunda, herhangi bir yere yerleştirilen bir veya daha fazla kablosuz anahtarla kolaylıkla çalıştırılabilir. Sadece birkaç tıklamayla kurulumu yapılırken, bir grup Akıllı Dimmer tek bir düğme ile kontrol edilebilir veya bir Akıllı Dimmer birden fazla anahtar ile kontrol edilebilir. Örneğin tek bir düğme ile evdeki tüm ışıkları kapatmak için de düzenlenebilirler. Eaton’un dimmer’leri ek akıllı fonksiyonellik sağlamak için, şirketin bina otomasyonu için sunduğu xComfort kablosuz sistemi ile de uyumludur.

 

Eaton Akıllı Dimmer’lerin, sadece 18 mm derinlikli ve 250 W’ta çalışan sıva altı versiyonları ile 250 W ve 500W’da çalışan dahili versiyonları mevcuttur. Bütün modeller, kısa devreye, aşırı yüke ve aşırı ısıya karşı dahili otomatik reset korumasına sahiptirler. 

 

Eaton hakkında daha fazlasını öğrenmek için www.eaton.eu’yu ziyaret edin. Son haberler için bizi Twitter’da (@Eaton_EMEA) veya LinkedIn’de (Eaton EMEA) takip edin.

 

Eaton Hakkında

Eaton’un elektrik işi, güç dağıtımı ve devre koruma; yedek güç koruma; kontrol ve otomasyon; aydınlatma ve güvenlik; yapısal çözümler ve kablolama cihazları; ağır ve riskli ortamlar için çözümler ve proje tasarımı servislerindeki uzmanlığı ile global bir liderdir. Eaton, bugünün en kritik elektrik gücü yönetimi zorluklarını karşılamak için global çözümleri ile konumlanmıştır.

Eaton, 2015’teki $20,9 milyarlık satışı olan bir güç yönetimi şirketidir. Eaton, müşterilerimizin elektriksel, hidrolik ve mekanik gücü daha verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde yönetmelerine yardımcı olan enerji verimliliği çözümleri sunuyor. Eaton yaklaşık 97,000 çalışana sahiptir ve 175’ten fazla ülkede müşterilere ürünler satmaktadır. Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edin: www.eaton.com  www.eaton.eu, www.eaton.com.tr