News Detail

News Detail

Feb 2, 2015

Hard Rock Cafe Istanbul - Elvis Event

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Elvis Presley Unutulmayacak!

 

 

Bu hafta Hard Rock Cafe Istanbul’da gelenekselleşen ücretsiz Perşembe canlı müzik konseri tamamen farklı geçecek gibi görünüyor.

 

Geçtiğimiz haftalarda sahnesinde Moğollar’ı ağırlayarak Istanbul’daki 1. Yıldönümünü kutlayan ve memorabiliasına Cem Karaca’nın şapkası ile Cahit Berkay’ın ceketini ekleyen Hard Rock Cafe, her zaman müzik ile iç içe hayatını sürdüren bir mekan. 2015’in ilk canlı müzik haftasında Hard Rock Cafe Istanbul, Rock’n Roll’un kralı Elvis Presley’in doğum günü anısına ‘Elvis in Istanbul Tribute Grubu’ ile unutulmayacak bir Elvis etkinliğine hazırlanıyor.

 

8 Ocak 2015 tarihinde Elvis’i anmak ve Rock’n Roll tarihine adını yazdırmış şarkılarla harika bir gece geçirmek için saat 22:00’da Hard Rock Cafe Istanbul’da yerinizi almanız yeterli!

 

 

Hard Rock International Hakkında

62 ülkede; 150 kafe, 21 otel ve farklı işletmeleri ile toplam 196 mekânda hizmet veren Hard Rock International (HRI) küresel çapta en çok tanınan şirketlerden biridir. Bir Eric Clapton gitarı ile başlayarak Hard Rock, tüm dünyadaki mekânlarında sergilenen dünyanın en büyük müzik memorabilia* koleksiyonuna sahiptir. Hard Rock aynı zamanda, koleksiyoncuların her zaman ilgisini çeken moda ve müzikle ilişkili ürünleriyle; Hard Rock Live performans mekanlarıyla ve ödüllü web sitesiyle de tanınmaktadır. HRI, tüm Hard Rock markalarının küresel boyuttaki ticari marka sahibidir. Şirket, aralarında Londra, New York, San Francisco, Sydney ve Dubai’nin de bulunduğu simge haline gelmiş şehirlerde sahip olduğu kafeleri işletmekte ve işletmelere bayilik vermektedir. Aynı zamanda tüm dünyada otel mülklerinin de sahibi olan HRI, otel mülkü ruhsatı vermekte ve/veya yönetmektedir. Mekânlar arasında, her ikisi de HRI ana kuruluşu olan The Seminole Tribe of Florida’ya ait olan ve işletilen, şirketin en başarılı iki otelinin bulunduğu Florida’daki Tampa ve Hollywood; ayrıca Bali, Biloxi, Chicago, Cancun, Ibiza, Las Vegas, Palm Springs ve San Diego gibi başka yerler de bulunmaktadır. Yeni Hard Rock Cafe mekânları ise, San Juan, Rio de Janeiro ve Marrakech’e açılacaktır. Yeni Hard Rock Hotel projeleri arasında ise Daytona Beach, Dubai, Los Cabos, Dallas-Fort Worth, Tenerife, Abu Dabi ile Çin’de Shenzhen ve Haikou sayılabilir. Hard Rock International hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.hardrock.com adresini ziyaret edebilirsiniz.