News Detail

News Detail

Nov 29, 2014

Hard Rock Cafe Istanbul - Pink Floyd Partisi

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Pink Floyd’un Yeni Albümü “The Endless River”, Hard Rock Cafe’de Absence ile Kutlanacak

 

Simgeleşmiş İstiklal Caddesi’ne ve İstanbul’un göbeğindeki Canlı Müzik merkezine yakın konumu ve ayrıca restoran alanları, üst düzey teknoloji ve tasarım özellikleriyle de eksiksiz olan Hard Rock Cafe Istanbul, her hafta gerekleştirdiği canlı müzik konserleri ile İstanbullulara unutulmaz eğlenceler yaşatmaya devam ediyor. Bu özel gecelerden biri de 13 Kasım’da gerçekleşecek!

EMI Müzik Türkiye etiketi ve Radyo Eksen işbirliğiyle piyasaya çıkacak olan yeni Pink Floyd albümü “The Endless River”ın çıkışını kutluyor olacağız!

Gecede sahne alacak grup ise Türk Rock Müziğinin önemli isimlerini bir araya getirmiş olan Absence! "Absence - A Tribute To Pink Floyd" yaklaşık iki buçuk saat sürecek bir konserle efsanevi grubun unutulmaz hitlerini konuklar ile buluşturacak.

 

Bu çok özel geceyi kaçırmamanızı öneririz!

 

 

 PINK FLOYD “THE ENDLESS RIVER”

Pink Floyd’un (David Gilmour, Rick Wright ve Nick Mason) yeni albümü “The Endless River” 10 Kasım’da yayımlanıyor! Parlophone etiketiyle yayımlanacak olan albümün prodüktörlüğünü David Gilmour, Phil Manzanera, Youth ve Andy Jackson üstlendi.

“The Endless River” genel olarak enstrümental bir albüm. Albümde yer alan ‘Louder Than Words’ isimli parçanın sözleri ise Polly Samson’a ait. Albüm kapağında yer alan “bulutlar üzerinde kürek çeken adam” görseli 18 yaşındaki Mısırlı sanatçı Ahmed Emad Eldin’e ait. 

BÖLÜM 1

Things Left Unsaid
It’s What We Do
Ebb And Flow

BÖLÜM 2

Sum
Skins
Unsung
Anisina 

BÖLÜM 3

The Lost Art of Conversation
On Noodle Street
Night Light Allons-y (1) Autumn’68
Allons-y (2)
Talkin’ Hawkin’

BÖLÜM 4

Calling
Eyes To Pearls
Surfacing
Louder Than Words

Deezer :
http://deezer.com/artist/860
Spotify :
http://spoti.fi/1mBv3Ri

"The Endless River"ı iTunes üzerinden satın almak için :
http://bit.ly/1skz2Ea

 

Hard Rock International Hakkında

60 ülkede; 146 kafe, 21 otel ve farklı işletmeleri ile toplam 192 mekânda hizmet veren Hard Rock International (HRI) küresel çapta en çok tanınan şirketlerden biridir. Bir Eric Clapton gitarı ile başlayarak Hard Rock, tüm dünyadaki mekânlarında sergilenen dünyanın en büyük müzik memorabilia* koleksiyonuna sahiptir. Hard Rock aynı zamanda, koleksiyoncuların her zaman ilgisini çeken moda ve müzikle ilişkili ürünleriyle; Hard Rock Live performans mekanlarıyla ve ödüllü web sitesiyle de tanınmaktadır. HRI, tüm Hard Rock markalarının küresel boyuttaki ticari marka sahibidir. Şirket, aralarında Londra, New York, San Francisco, Sydney ve Dubai’nin de bulunduğu simge haline gelmiş şehirlerde sahip olduğu kafeleri işletmekte ve işletmelere bayilik vermektedir. Aynı zamanda tüm dünyada otel mülklerinin de sahibi olan HRI, otel mülkü ruhsatı vermekte ve/veya yönetmektedir. Mekânlar arasında, her ikisi de HRI ana kuruluşu olan The Seminole Tribe of Florida’ya ait olan ve işletilen, şirketin en başarılı iki Otelinin bulunduğu Florida’daki Tampa ve Hollywood; ayrıca Bali, Biloxi, Chicago, Cancun, Ibiza, Las Vegas, Palm Springs, San Diego gibi başka yerler de bulunmaktadır. Yeni Hard Rock Cafe mekânları ise, Seul, San Juan ve Marsilya’ya açılacaktır. Yeni Hard Rock Hotel projeleri arasında ise Daytona Beach, Dubai, Los Cabos, Dallas-Fort Worth, Abu Dabi ile Ç

in’de Shenzhen ve Haikou sayılabilir. Hard Rock International hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.hardrock.com adresini ziyaret edebilirsiniz.