News Detail

News Detail

Oct 20, 2015

WACOM - Wacom Elle Yazılan Notları Dijitale Dönüştüren Bamboo Spark’ı Tanıttı

Category: Basın Bülteni
Posted by: editor

Tokyo, Japonya – Ekim 2015 – Wacom® Berlin’de düzenlenen bu yılki IFA etkinliğinde yeni Bamboo Spark’ını başarıyla tanıttı. Kağıt üzerinde alınan notları dijitalleştiren, fikir üretilmesi ve paylaşılmasına imkan tanıyan akıllı kağıt Bamboo Spark, bu yılki IFA’ da hızla başrol oyuncularından biri haline geldi. Berlin’de ziyaretçilerin, distribütörlerin ve perakendecilerin ilgisini gören Wacom Müşteri İş Birimi Başkanı ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Mike Gay, beklenen talebi karşılamak üzere üretimi yaklaşık %50 artıracaklarını bildirdi.

Yeni akıllı kağıt, Wacom’um Inkspace ürünü ve Dropbox veya Evernote gibi bulut hizmetlerine kolaylıkla bağlanabiliyor ve üzerinde çalıştığı Bamboo Spark uygulaması ile senkronizasyon ve düzeltme işlemlerinin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlıyor. IFA’da Bamboo Spark’a olan inanılmaz ilgiyi ilk elden gördükleri için çok mutlu olduklarını belirten Gay, Avrupa, Amerika ve Asya’daki müşterilerinden, not alma ve fikir yaratma konusunda Bamboo Spark’ın şu ana kadar gördükleri en iyi çözüm olduğu yönünde sürekli geri bildirim aldıklarını belirtiyor.

İnovatif Bamboo Spark, medya, distribütörler ve genel olarak halkın beğenisini topladı. Ayrıca IFA 2015’te ShowStoppers® kapsamında “Envisioneering Innovation and Design Award” (Öngörülü İnovasyon ve Tasarım Ödülü) aldı. Wacom Marka İş Birimi Başkan Yardımcısı Jeff Mandell, IFA 2015’in yeni inovatif ürünlerini tanıtmak için mükemmel bir küresel platform olduğunu dile getirdi.

Mandell; “Yaratıcı amatörlerin ve tutkunların dijital dünyada yaratıcı fikirleri ifade edebilmesi ve ilham kaynağı bulabilmesi için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olan yeni nesil ödüllü Intuos® kalem tabanlı tabletlerimize de büyük ilgi gösterildi. Henüz yeni başlamamıza rağmen, yeni Intuos ürünleri müşterilerimiz tarafından olumlu karşılandı ve yeni müşteriler kazanmaya devam ediyoruz, ayrıca dünya çapında önde gelen perakende satış noktalarında satışların olumlu yönde ilerlediğini görüyoruz” dedi.

Wacom ayrıca IFA’da Bamboo markasının yeni yüzünü tanıttı ve bunun için müşterileriyle iletişim kurmak için mükemmel fırsatlar sunan açık, dostane ve samimi bir stant tasarımı kullandı. Bamboo markasının “fikir üretmekten” ibaret olduğunu belirten Wacom Kurumsal Marka ve İletişim Kıdemli Başkan Yardımcısı Stefan Kirmse, IFA’da markanın tanınırlığını artırdıklarını vurguladı. Kirmse, sanal grafiti duvarları sayesinde stantlarına çok sayıda ziyaretçiyi çekebildiklerini ve yaratıcılığı ateşlediklerini dile getirdi. Ayrıca Krimse’ye göre bu sayede Wacom Ink Layer Language (WILL) olarak adlandırdıkları dijital mürekkep için geleceğin standardını belirleyebilecekleri olağanüstü bir potansiyel yakalandı.

Yeni ürün yelpazesinin çok geniş olması ve yetkili satıcıların bu ürünleri kucaklaması sayesinde satış ekibi IFA 2015’i büyük bir başarıyla sonuçlandırabildi. Yeni Intuos kalem ve dokunmatik tabletler artık satışta. Bamboo Spark ise çok yakın zamanda satışa sunulacak. Fiyat ve satış konusunda bilgi almak için www.wacom.com adresi üzerinden bölgesel web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Wacom Hakkında

1983 yılında  kurulan Wacom, 150’yi aşkın ülkede pazarlama ve dağıtım süreçlerini destekleyen ofislere sahip olan küresel bir şirkettir. 30 yılı aşkın bir sure boyunca, Wacom en yaratıcı kişi ve organizasyonlarla çalışarak dünyanın daha yaratıcı bir yere dönüştürülmesinde onlara ilham vermiş ve gerekli donanımı sağlamıştır. Wacom’un ürünleri, sadık müşteriler tarafından en heyecan verici resim, film, özel efekt, moda ve tasarımlardan bazılarını yaratmak için kullanılmıştır. Bu müşteriler aynı zamanda kalem tabletler, interaktif ve mobil kalem ekranları, dijital arayüz çözümleri, dijital kalem ürünleri ve eDocument çözümleri sayesinde doğal ve sezgiye dayalı olarak teknolojinin erişilebilir kılınmasında önemli bir rol oynamıştır. Tüm bunların hepsi, ister ressam olsun isterse şirket yöneticileri olsun ya da her gün yaratıcılıktan keyif alan insanlar olsun herkesin dijital ortamda yaratıcılıklarını ifade etmesini mümkün kılıyor.

Wacom’un arayüz teknolojileri, dünya çapındaki çoğu stratejik ortakların PC’lerine, tabletlerine ve akıllı telefonlarına entegre Wacom feel IT teknolojileri ile önde gelen imalatçılara OEM çözümleri olarak sunulmaktadır.

Wacom ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için http://www.wacom.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İrtibat bilgileri:

Wacom Europe GmbH

Jens Kellersmann

PR Direktörü

+49 2151 3614-303

E-posta: jens.kellersmann@wacom.eu