News Detail

News Detail

Oct 20, 2015

WACOM - Bamboo Fineline 2 IFA 2015 te tanıtıldı

Category: Basın Bülteni
Posted by: editor

Berlin, Almanya - (IFA Show) – Wacom®, IFA Berlin 2015’te yeni Bamboo akıllı kalemlerini bugün görücüye çıkardı. Ürünlerin öne çıkan farklı özellikleri arasında iPad için ince uçlu tablet kalemi yer alıyor: Yüksek hassasiyete sahip dijital kalem Bamboo® Fineline 2, yaratıcı düşünenlerin fikirlerini kaydetmesi ve şekillendirmesine imkan tanıyor.

Yaratıcı Düşünce için Dijital Kalem

Müşterilerinden aldıkları geribildirimler sayesinde mevcut kalemlerini güncellediklerini belirten Wacom tüketici iş birimi kıdemli başkan yardımcısı Mike Gay, “Wacom, kağıt üzerinde kalemle yazma hissini yeniden yaratmak amacıyla iPad için basıncı algılayan kalemini geliştirdi. Bamboo Fineline 2, Bamboo Paper uygulamasını kusursuz bir şekilde tamamlayarak, kullanıcıların çalışmalarını kolaylıkla kaydetmesine, düzeltmesine ve paylaşmasına imkan tanıyor. Wacom Bulutla birleştiğinde bu komple çözüm, tüketicilerimizin iPad’lerini kullanarak fikirlerini gerçeğe dönüştürmesini sağlıyor” diyor.

Bamboo Fineline 2’nin geliştirilen endüstriyel tasarımı, daha iyi yazma deneyimi ve konfor sağlıyor. BambooFineline 2’nin bataryası yaklaşık 20 saat çalışıyor ve USB kablosuyla kolaylıkla yeniden şarj edilebiliyor.

Fikir sahipleri, dijital olarak not alma veya çizim yapma konusunda geniş yelpazede yer alan uygulama seçeneğine sahip. Bamboo Paper için optimize edilmesinin yanı sıra, Bamboo Fineline 2’nin önde gelen uygulamalarla sorunsuz entegrasyonu için Wacom sürekli olarak geliştiriciler ve yazılım satıcılarıyla işbirliği kuruyor. Web sitesi üzerinden düzenli olarak güncellenen ve desteklenen mevcut uygulamalar, Notes Plus, GoodNotes, ZoomNotes, Concepts and MyScript® Smart Note.

Satış ve fiyat

BambooFineline 2, 4-9 Eylül 2015 tarihleri arasında Berlin IFA 2015 fuarında Wacom standında beğeniye sunulacak (salon 12, stant 105) ve bu sonbaharda Wacom e-mağazasında ve çeşitli perakende satıcılarda $59.95’e (ABD doları), €59.90’a (EURO)*, £39.99’a (GBP)* satışa sunulacak. Çevrimiçi perakende satış sitelerinde dört renk satışta olacak: siyah, gri, mavi ve altın.

 

Ayrıca IFA 2015’te Wacom’un EMR (elektromanyetik rezonans) teknolojisine sahip Bamboo Smart dahil olmak üzere Bamboo dijital kalem gamı da görücüye çıkacak. Samsung Galaxy ($39.99 ABD Doları, €39.90 EURO*, £29.99 GBP*), Bamboo Alpha ($14.95 ABD doları, €14.90 EURO*, £9.99 GBP*), Bamboo Solo ($19.95 ABD doları, €19.90 EURO*, £16.99 GBP*) ve entegre tükenmez kalem özelliği olan Bamboo Duo ($29.95 ABD doları, €29.90 EURO*, £24,99 GBP*) tanıtılacak ürünler arasında eyr alıyor. Bu ürünler Wacom e-mağazasından ve çeşitli perakende satış noktalarından bu sonbaharda satın alınabilecek. İşbirliği ve navigasyon için geliştirilen Wacom’un Bamboo dijital kalem gamı pürüzsüz ve mürekkepli kaleme benzer bir deneyim yaşatıyor.


*Fiyatlar KDV dahil olarak EURo ve İngiliz Sterlini (GBP) cinsindendir.

Ayrıntılı bilgi için http://bit.ly/1NU4YIg adresinden Bamboo Fineline 2 ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

- son -

Wacom Hakkında

1983 yılında  kurulan Wacom, 150’yi aşkın ülkede pazarlama ve dağıtım süreçlerini destekleyen ofislere sahip olan ve merkezi Japonya’da (Tokyo Borsası 6727) bulunan küresel bir şirkettir. Wacom’un vizyonu, doğal arayüz teknolojileri sayesinde insanları teknolojiye yakınlaştırmaktır, bu vizyon sayesinde Wacom interaktif kalem tabletleri ve ekranları alanında ve aynı zamanda dijital imzaların kaydedilmesi ve işlenmesi için dijital kalemler ve çözümler alanında dünyanın lider imalatçısı haline gelmiştir. Wacom’un sezgiye dayalı girdi cihazlarının ileri teknolojisi, dünya çapında en heyecan verici resim, film, özel efekt, moda ve tasarımlardan bazılarını yaratmak için kullanılmıştır ve iş kullanıcıları ile bireysel kullanıcılara kişiliklerini ifade edebilecekleri lider arayüz teknolojisini sunmaktadır..

Dünya çapında milyonlarca insan cep telefonlarını, medya tabletlerini veya dizüstü bilgisayarlarını kullanmak ve bireysel yaratıcılıklarını ifade etmek için kablosuz ve bataryasız basınç algılayan dijital kalem teknolojisini kullanmaktadır. Şirket, büyük pazarlarda faaliyet gösteren öncü imalatçılara da OEM çözümleri olarak ürünlerini sunmaktadır. Wacom’un Wacom feel IT teknolojileri olarak adlandırılan arayüz teknolojisi, stratejik ortaklara entegre bir çözüm olarak da sunulmaktadır. Tablet PC imalatçılarının çoğu, bu markanın üstün kullanıcı arayüzü deneyimini sunma konusunda güvenilirliğine ve sahip olduğu ileri düzey özelliklere güvenmektedir