News Detail

News Detail

Nov 30, 2016

COMMVAULT- BT Altyapınızın Değerini Maksimuma Çıkaracak Beş Alışkanlık

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Değerlendirme

Modern BT ortamları karmaşıktır ve giderek de daha karmaşıklaşıyorlar. Şirket, diğer sistemler yoluyla hangi servis ve özellikleri satın aldığını bilirse, zaten sahip olduğu bir fonksiyon için tekrar ödeme yapmamayı garantileyecektir. Bu değerlendirme süreci, bir bileşeni değiştirmek veya güncellemek gerektiğinde her bir bileşenin ömrünü değerlendirmenize ve hesaplamanıza izin verir. Üreticiye bağlı kalmaktan kaçınmanıza yardımcı olan bağımsız çözümlerin seçimi esnekliği artıracak, verimliliği ölçeklemenize ve değişime alışmanıza yardımcı olacaktır.

 

Eğitim

Özel bir teknolojiye yatırım yaptıktan sonra, onu kullanacak olan elemanlara da yatırım yapmanız gerekir. Eğitimsiz elemanlar, satın aldığınız çözümlerinizin özelliklerini tam olarak en üst seviyede kullanamayacaklardır, bu da hem elemanlar hem de teknoloji için verim eksikliğine yol açacaktır. Elemanların eğitilmemesi moralleri etkiler ve daha yüksek ciro için çalışan personelde iş memnuniyetsizliğine yol açar. Dahası, eğitilmemiş elemanlar kaçınılmaz bir şekilde yaptıkları iş ile mücadele ettiklerinde, zaman BT yardım masası ile yapılan görüşmelerle boşa harcanır ve kıdemli personel de BT satın alma yöneticisinin doğru ürüne yatırım yaptığından endişe duymaya başlar. Eğitim, hem kurumun, hem personelin hem de BT altyapınızın potansiyelini ortaya koymasını garantiler.

 

Güncelleme

Maliyetten ve bir güncelleme  ile ilişkili algılanan risklerden kaçınmak cazip gelebilirken, hacker’lar eski kodların bıraktığı açık noktaları kullandıklarından, güncelleme kurumunuzun güvenlik açıklarını da kapatacaktır. Ayrıca, eskiyen altyapı, kurumları değişen pazar koşullarına ayak uydurmaktan alıkoyar. Lisans ücretinizin parçası olarak gelen güncellemeleri seçin, böylece ek maliyet ödemeden sistemi güncel ve çevik tutabilirsiniz.

 

 Bulutu göz önüne alın

Şirketler şimdi, çeviklik ile eşanlamlı olan herkese açık bulutta hemen hemen sınırsız bir miktardaki kaynağı kiralayabiliyorlar. Yani sermaye yatırımı yapmaksızın yeni iş modellerini hızla deneyebilirsiniz. Bu, daha az risk ile yenilikçiliği denemenize, başarılı olursanız da neredeyse sonsuz ölçekte büyümenize izin verir. Bununla birlikte, bir çıkış stratejisi olmadan bulut girişimi yapılmamalıdır, size bulut mobilitesi sağlayan çözümleri kullanmak o nedenle kritiktir. Kendi sistemlerinizle birden fazla bulut arasında iş yüklerinizi taşıma özgürlüğü, herhangi bir maliyetteki çeviklik ile kontrol edilebilir bir maliyeti olan çeviklik arasında farklı farklı olabilir.

 

Gözden geçirme

Bu, açıklanması en az karmaşık, ancak genellikle yapması da en zor olanıdır. Alışkanlıklarınızın dördünde çaba gösterdiniz,  böylece gerekli özeni layıkıyla yerine getirdiğinizi hissedeceksiniz ve şimdi BT altyapınız da en üst seviyeye çıkmış olmalı. Ne yazık ki veya heyecan uyandıracak bir şekilde teknoloji de işiniz gibi sürekli gelişiyor. Bu nedenle, BT altyapınızın şirketinizin büyümesini ve potansiyelini her doğru yönde etkilemesinden emin olmak için, planınızı sık sık gözden geçirin.

 

Commvault Hakkında

Veri koruma ve bilgi yönetimi çözümlerinde lider bir tedarikçi olan Commvault, dünya çapında şirketlerin daha fazla değer ve iş öngörüsü yaratmak için verilerini etkinleştirmelerine ve modern veri ortamlarına geçmelerine yardım eder. Doğrudan veya dünya çapındaki bir iş ortakları ve servis sağlayıcıları ağı ile sunulan çözümler ve servislerle Commvault çözümleri, veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşiv, dosya senkronizasyonu ve paylaşımında endüstrinin lider portföylerinden birini oluşturuyor. Bağımsız ve güvenilir bir uzman olarak Commvault, teknoloji vizyonu, yenilikçiliği ve icracılığı için müşterilerden ve nüfuzlu üçüncü partilerden övgüler almaktadır. Donanım işi veya diğer iş gündeminin cazibesine kapılmaksızın Commvault’un sadece veri yönetimine odaklanması, yerinde (on-premise) olarak, mobil platformlarda, bulutta dağıtılan ve bir-servis-olarak sunulan çözümlerin, tüm endüstrilerdeki her boyuttan şirket tarafından kullanılabilmesini sağlıyor. Dünyanın her yerindeki pazarlarda oldukça nitelikli bireylerden oluşan 2,000 kadar çalışana sahip olan Commvault, NASDAQ (CVLT) borsasında halka açık bir şirkettir ve genel merkezi ABD’de Tinton Falls, New Jersey’dedir.