Blog

Hakkımızda >> Blog

Nov 17, 2015

COMMVAULT - CommVault İşletme Uygulamaları Koruma Kabiliyetlerini CommVault Veri Platformu ve Nutanix ile Genişletiyor

Category: Basın Bülteni
Posted by: editor

COMMVAULT ISLETME UYGULAMALARI KORUMA KABILIYETLERINI COMMVAULT VERI PLATFORMU VE NUTANIX ILE GENISLETIYOR

Commvault Veri Platformu Nutanix Invisible Infrastructure ile birleşerek Veri Kurtarmayı Hızlandırıyor ve Felaket Kurtarmayı Sağlıyor

Tinton Falls, NJ –– İşletme verilerinin korunması ve bilgi yönetimi alanında bir dünya lideri olan Commvault(NASDAQ: CVLT), Commvault Veri Platformunda Nutanix Xtreme Computing Platform’unu (XCP) içerecek şekilde snapshot yönetim kabiliyetlerini genişleterek eklediği yenilikleri bugün tanıttı. Commvault’un yeni yazılımında yapılan yeniliklerle, Commvault  ve Nutanix ortak kurumsal müşterileri oldukça değişken ve hızla ilerleyen küresel iş ortamlarında veri ve bilgi yönetimi konusunda gelişen zorlukların üstesinden gelebilecek. 

Snapshot’lar verileri, sanal makineleri ve uygulamaları kurtarmanın en hızlı ve en etkin yolu olarak uzun süredir kabul görmüş durumda, Commvault Veri Platformunun Nutanix XCP ile entegrasyonu da hiper birleşik altyapı (HCI) yığınındaki snapshot’ların kullanımı hızlandırmaya yardımcı oluyor. Bunun sonucu olarak, snapshot yönetiminin karmaşık yaşam döngüsü, artık yeni çözüm içerisinde tek bir sorunsuz çerçevede entegre edildi, böylelikle felaket kurtarma ve veri erişiminin iyileştirilmesi için işletmelere hizmet sunumunu kolaylaştırıyor. Commvault Veri Platformundaki bu yenilikler, mevcut hypervisor ortamlarla toplam verimliliği ve ölçeği iyileştirmek amacıyla küresel müşterilerin %100 yazılım tabanlı HCI’ya gösterdiği artan talebi karşılamaya yardımcı olacak.

Müşteriler geleneksel IT altyapılarının sağladığının da ötesinde veri erişilebilirliği ve kurtarmasına yönelik verimli ve ölçeklendirilebilir hizmetleri sunan ortaklarla daha önce hiç olmadığı kadar çalışmak istiyorlar. Nutanix tabanlı snapshot’ların hızı ve rahatlığını entegre ederek, Commvault’un otomatik endeks ve arama kabiliyetleri ile kurumsal müşteriler iş ihtiyaçları ve devam eden sürekliliğe uygun olarak hızla kurtarma yapmasını sağlayabilecek.

“Devlette, değişime uyum sağlayabilmemiz için çok fazla esnekliğe ihtiyacımız var,” diyenCalifornia’nın San Mateo Bölgesi Bilişim Daire Başkanı Jon Walton, “iş gereksinimleri, değişken, satın alma ve finansman için takvim çok uzun ve biz de vergi mükelleflerinin paralarının iyi harcandığını düşünmelerini istiyoruz. Commvault’un VMware, Microsoft ve Nutanix gibi kilit altyapı ortaklarıyla entegrasyonu, birbiriyle bağlantılı teknolojileri kaldıraç olarak kullanmak, yatırımlarımızı maksimize etmek ve son kullanıcılarımıza maliyet etkin bir çözüm sunmak için ihtiyaç duyduğumuz çevikliği bize verirken istediğimiz iş sonuçlarına ulaşmamızı sağlıyor” diye kaydetti.

Commvault’un Nutanix müşterileri için sektörde kabul gören veri koruma ve kurtarma çözümlerini sunduğunu ifade eden Nutanix Stratejik İttifaklar ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Venugopal Pai, Commvault’la olan ilişkilerinin, müşterilerin pazarla ilgili sorunlarını çözüme kavuşturan inovatif çözümler sunmak için stratejik ortaklarla çalıştıklarının başka bir net örneği olduğunu vurguladı.

“Yeni nesil yazılım ve platformumuz Commvault’un Nutanix kullanan müşterilerine ortağımızın çözümü ile tamamladığımız snapshot ve veri yönetimi için tamamen koordine edilmiş bir çözüm sunuyor,” diyen Commvault Çözüm Pazarlama ve Teknik İttifaklar Kıdemli Direktörü Don Foster, sözlerine şöyle devam etti: “Ayrıca, IntelliSnap teknolojisi, Nutanix ortamlarında uygulama farkında olan donanım snapshot kopyalarının oluşturulmasını otomatikleştiriyor ve komut dizisi ve benzeşmeyen snapshot’ların derlenmesine, yedek ve kurtarma araçlarına ihtiyaç duyulmaksızın dosyaların, veri tabanlarının veya sanal makinelerin kurtarılmasını basitleştirmek üzere snapshot verilerini katalogluyor. En nihayetinde, bu sayede müşterilere sadece veri kaybında değil aynı zamanda geliştirme, test ve analitik sorgulamalarda da hızlı erişim ve kurtarma imkanı tanınmış olacak”.

Ürün Satışı

Nutanix tabanlı Commvault IntelliSnap, VMWare vSphere  ve Microsoft Hyper-V ortamları için satışa sunuldu.

Commvault Veri Platformu ve Çözümleri Portföyü Hakkında

Cummvault çözümler portföyünün on birinci versiyonu, müşterilerin teknoloji yatırımlarından yeni değerler elde etmesi ve kritik iş algılarının açığa çıkarılması amacıyla, geleneksel veri yönetiminden modern veri ortamlarına dönüşümü hızlandırarak, müşterilerin verilerini aktif hale getirmeye yardımcı olacak biçimde konumlandırıldı. Commvault çözümler portföyü, veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşivleme, dosya senkronizasyonu ve paylaşımı alanlarında gelişen piyasa trendlerine, büyüme alanlarına ve kullanıcı koşullarına cevap veren sektörün öncüsü bir ürün sunuyor. Commvault Veri Platformu açık ve standartlara dayalı olmakla birlikte müşterilerin verileri daha iyi kullanmalarına, IT operasyonlarını geliştirmeye yardımcı oluyor ve üçüncü taraf inovasyonlarına imkan veriyor.

Commvault Hakkında

Commvault, daha fazla değer ve iş algısı yaratmak ve modern veri ortamlarına dönüşümü sağlamak amacıyla, dünya çapında, şirketlerin verilerini aktive etmesine yardımcı olmaktadır ve veri koruma ve bilgi yönetimi çözümlerinde lider tedarikçidir. Doğrudan ve dünya çapındaki ortak ve hizmet sağlayıcıları ağı kanalıyla sunulan çözüm ve hizmetlerle Commvault çözümleri veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşivleme, dosya senkronizasyonu ve paylaşımı konularında sektörün lider portföyünü oluşturmaktadır. Commvault, bağımsız ve güvenilir bir uzman olarak, teknoloji vizyonu, inovasyon ve uygulama açısından müşterilerinden ve üçüncü taraflardan övgüler kazanmaktadır. Donanım veya diğer işletme faaliyetleri gibi dikkat dağıtıcı unsurlar olmadan Commvault’ın veri yönetimi konusuna odaklanması, her endüstride, her ölçekteki işletme tarafından, yerinde uygulanan, mobil platformlarda, buluta ve buluttan yapılarda ve hizmet-olarak-sağlanan çözümlerde kabul görmesini sağlamaktadır. Commvault, dünya çapındaki piyasalarda, 2 binin üzerinde yüksek nitelikli bireyleri istihdam etmektedir; NASDAQ (CVLT) kapsamında halka açık işlem görmektedir ve merkezi ABD’nin New Jersey bölgesindeki Tinton Falls’da yer almaktadır. Commvault hakkında daha fazla bilgi edinmek ve verilerinizin sizin için çalışmasına nasıl yardımcı olabileceğini öğrenmek için commvault.com’u ziyaret edebilirsiniz.

# # #

Kaynaklar

Bizi takip edin:

Güvenli Liman Beyanı: Müşterilerin sonuçları burada belirtilenden önemli ölçüde farklılık gösterebilir; Commvault, tüm müşterilerin yukarıda belirtilenlere benzer faydalar elde etmesini garanti etmez. Bu basın bülteni, finansal projeksiyonlar dahil olmak üzere, ileriye dönük beklentiler içerebilir ki bunlar rekabet unsurları, geliştirme sürecine bağlı zorluklar ve gecikmeler, imalat, yazılım ürünleri ve ilgili hizmetlerin pazarlama ve satışı, genel ekonomik koşullar gibi risk ve belirsizliklere tabidir. Commvault’un geleceğe yönelik inançları, beklentileri ve planlarına ilişkin beyanlar tadil edilmiş 1933 Hisse Senetleri Kanunu Bölüm 27A ve tadil edilmiş 1934 Menkul Kıymetler Borsa Kanunu Bölüm 21E kapsamındadır. Bu gibi tüm ileriye dönük beyanlar 1955 Özel Menkul Kıymetler Hukuk Davaları Reform Kanunu kapsamındaki güvenli liman koşullarına tabidir. Gerçek sonuçlar beklenen sonuçlardan önemli ölçüde farklılık gösterebilir. Commvault, bu ileriye dönük beyanları güncelleme niyetini veya yükümlülüğünü reddeder. Herhangi bir ürün geliştirilmesi ve zamanlaması ile birlikte bunların bütün özellikleri ve fonksiyonları Commvault hakkı olarak saklıdır.

©1999-2015 Commvault Systems, Inc. Tüm hakları saklıdır. Commvault, Commvault ve logosu, "CV" logosu, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, OnePass, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, Quick Snap, QSnap, IntelliSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, ROMS, Commvault Edge, ve CommValue; Commvault Systems, Inc. ticari markasıdır veya tescilli markasıdır. Diğer tüm üçüncü taraf markaları, ürünleri, hizmet isimleri, ticari markaları veya kayıtlı hizmet markaları ilgili hak sahiplerinindir ve onları tanımlanması için kullanılır. Bütün özellikler, bildirim yapılmaksızın değiştirilebilir.