Blog

Hakkımızda >> Blog

Sep 22, 2016

COMMVAULT- Commvault ve Huawei, Veri Yedekleme, Kurtarma, Arşivleme ve Bulut Çözümleri Geliştirmek için Yeni Ortak Laboratuvarları ile İşbirliklerini Genişletiyorlar

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Commvault ve Huawei, hem test hem de geliştirme merkezi olacak laboratuvar ve bir yönetici bilgilendirme merkezi için personel, yazılım ve donanım sağlayacaklar. Laboratuvardaki çalışma ile, şirketlerin son ürünleri arasında tam bir uyumun garantilenmesinin yanı sıra, müşterilerinin kritik veri koruma ve yönetimi ihtiyaçlarını karşılama özelliklerini genişletecek olan bulut yedekleme, bir-Servis-olarak-Veri Koruma ve diğer yenilikçi çözümler geliştirilecek, test edilecek ve sunulacak.

Ortak laboratuvar, üç yıl önce Huawei, Commvault’un yazılımlarını Huawei OceanStor veri depolama sistemleri ile dağıtmayı kabul ettiğinde başlayan şirketler arasındaki güçlü işbirliğini daha da genişletecek. İlk anlaşmadan sonra Huawei ve Commvault, servis anlaşmaları ile bundle edecekleri entegre bir ürün yaratmak için işbirliği yaptılar. Son zamanlarda da şirketler, bir-Servis-olarak-Veri Koruma özelliklerini içeren Huawei Cloud Data Center Offerings için işbirliğine gittiler. Huawei ve Commvault arasında işbirliğine dünya çapında müşterilerin yanıtı oldukça olumlu oldu – örneğin Brennan IT, Avustralya’daki müşterilerine ölçeklenebilir ve esnek bir-Servis-olarak-Yedekleme çözümü sunmak için Commvault Software ve Huawei OceanStor’u kullandığını duyurdu. 

Huawei, Depolama Ürünleri Serisi Başkanı Ruigi Fan, “Son birkaç yıldır Commvault ve Huawei’nin ortak yedekleme çözümü çok başarılı oldu. Ortak laboratuvarın kuruluşunu duyurmaktan da çok mutluyuz. Bu, daha da yakın işbirliğine giden yoldaki önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. Bu laboratuvar, süren ortak yenilikçiliğimizi, bir-Servis-olarak-Veri Koruma ve veri yönetimi çözümlerini geliştirmek için bir platform olarak çalışacak” dedi.  

Hem Commvault hem de Huawei kendi alanlarında liderler – Gartner yakın zamanda Commvault’u Veri Merkezi Yedekleme ve Kurtarma Yazılımları için Gartner Magic Quadrant’ta altı yıl üst üste lider olarak gösterirken, Huawei’yi de 2015’te dünyada Harici Denetleyici Temelli (ECB) depolamanın en hızlı büyüyen üreticisi olarak adlandırdı.

Commvault’un Dünya Çapında Satışlardan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ron Miiller da, “Commvault’un son beş yılda hem Çin’de hem de dünyanın çeşitli yerlerinde varlığını genişletirken, Huawei’nin gelişmiş teknolojisi, güçlü müşteri ilişkileri ve global tabanından çok etkilendik. Bu yeni laboratuvar, müşterilerimizin veri yönetimi ve depolama yatırımlarının değerini en yüksek seviyeye çıkaracak yeni çözümler geliştirmemize yardım ederek, Commvault-Huawei iş ortaklığını daha da güçlendirecektir” dedi.

 

HUAWEI CONNECT Hakkında 

HUAWEI CONNECT, global ICT ekosistemi için entegre bir konferans. 15,000’den fazla endüstri lideri, Daha İyi Bağlantılı bir Dünya, akıllı toplumun karşılanması ve endüstrilerin dijital dönüşümünün şekillendirilmesi üzerine düşünmek için Şanghay’da bir araya geldiler. Huawei’nin tarihindeki en büyük endüstri toplantısı olan HUAWEI CONNECT, Huawei’nin Bulut Kongresi, Ağ Kongresi ve Geliştiriciler Kongresi’ni tek bir dinamik etkinlikte birleştiriyor.  

Huawei Hakkında 

Huawei, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) çözümlerinde lider bir tedarikçidir. Hedefimiz, sorumlu bir kurumsal yurttaş, bilgi toplumu için bir yenilikçi ve endüstri için işbirlikleri katılımcısı olarak davranarak, daha iyi bağlantılı bir dünya yoluyla yaşamı zenginleştirmek ve verimliliği artırmaktır. Müşteri merkezli bir yenilikçilik ve açık işbirliklerinin desteği ile Huawei, telekom, kurumsal ağlar, cihazlar ve bulut bilgi işlemde müşterilere rekabet avantajı sağlayacak uçtan uca bir ICT çözümleri portföyü oluşturdu. Huawei'nin dünyanın çeşitli yerlerindeki 170,000 çalışanı, telekom operatörleri, kurumlar ve tüketiciler için maksimum değer yaratmak için çalışıyorlar. Yenilikçi ICT çözümlerimiz, ürünlerimiz ve servislerimiz, 170’ten fazla ülke ve bölgede kullanılmakta, dünya nüfusunun üçte birinden fazlasına hizmet etmektedir. 1987’de kurulan Huawei, tamamına çalışanlarının sahip olduğu özel bir şirkettir. 

Commvault Hakkında

Veri koruma ve bilgi yönetimi çözümlerinde lider bir tedarikçi olan Commvault, dünya çapında şirketlerin daha fazla değer ve iş öngörüsü yaratmak için verilerini etkinleştirmelerine ve modern veri ortamlarına geçmelerine yardım eder. Doğrudan veya dünya çapındaki bir iş ortakları ve servis sağlayıcıları ağı ile sunulan çözümler ve servislerle Commvault çözümleri, veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşiv, dosya senkronizasyonu ve paylaşımında endüstrinin lider portföylerinden birini oluşturuyor. Bağımsız ve güvenilir bir uzman olarak Commvault, teknoloji vizyonu, yenilikçiliği ve icracılığı için müşterilerden ve nüfuzlu üçüncü partilerden övgüler almaktadır. Donanım işi veya diğer iş gündeminin cazibesine kapılmaksızın Commvault’un sadece veri yönetimine odaklanması, yerinde (on-premise) olarak, mobil platformlarda, bulutta dağıtılan ve bir-servis-olarak sunulan çözümlerin, tüm endüstrilerdeki her boyuttan şirket tarafından kullanılabilmesini sağlıyor. Dünyanın her yerindeki pazarlarda oldukça nitelikli bireylerden oluşan 2,000 kadar çalışana sahip olan Commvault, NASDAQ (CVLT) borsasında halka açık bir şirkettir ve genel merkezi ABD’de Tinton Falls, New Jersey’dedir. Commvault hakkında daha fazla bilgi edinmek için — ve sizin için veri çalışmalarınıza nasıl yardımcı olabileceğini görmek için — commvault.com’u ziyaret edin.

# # #

Commvault’un Güvenli Liman Beyanı: Müşterilerin sonuçları buradaki ifadelerden maddi olarak farklı olabilir; Commvault tüm müşterilerin yukarıda ifade edilen kazançları elde edebileceğini garanti etmez. Bu basın bülteni ileriye yönelik ifadeler içerebilir, bunların arasında rekabet faktörleri, yazılım ürünleri ve ilişkili servislerin geliştirme, üretim, pazarlama ve
satışının doğasında olan zorluklar ve gecikmeler, genel ekonomik şartlar ve benzerleri gibi risklerin ve belirsizliklerin söz konusu olduğu finansal tahminlere ilişkin ifadeler olabilir. Commvault'un geleceğe ilişkin inançları, planları, beklentileri veya amaçları, 1933 Menkul Kıymetler Kanunu’nun 27A bölümünde ve 1934 Menkul Kıymetler Borsası Kanunu’nun 21E bölümündeki düzenleme kapsamındaki geleceğe yönelik ifadelerdir. Bütün bu ileriye yönelik ifadeler, 1995 Menkul Kıymetler Davası Reformu Kanunu’nun güvenli liman hükümlerine uygun olarak sarf edilmiştir. Gerçek sonuçlar beklenen sonuçlardan maddi olarak farklı olabilir. Commvault, ileriye yönelik beyanlarını güncellemeyi taahhüt etmez. Herhangi bir ürün sürümünün geliştirilmesi ve zamanlamasının yanı sıra özelliklerinin veya fonksiyonlarının herhangi biri bizim takdirimize kalmıştır.

 ©1999-2016 Commvault Systems, Inc. Bütün hakları saklıdır. Commvault, Commvault ve logosu, "C hexagon” logosu, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Commvault OnePass, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, Quick Snap, QSnap, IntelliSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, ROMS, APSS, Commvault Edge, Commvault GO ve CommValue, Commvault Systems, Inc.’in tescilli markaları veya kayıtlı tescilli markalarıdır. Diğer bütün üçüncü parti markalar, ürünler, servis isimleri, tescilli markalar veya kayıtlı servis markaları, sahiplerinin mülküdür ve sahiplerinin ürün veya servislerini belirlemek için kullanılırlar. Tüm özelliklerin haber vermeden değiştirilebilmesi söz konusudur.