News Detail

News Detail

Feb 2, 2015

WACOM - Yaratıcılık Her Yerde Wacom® Cintiq® Companion 2'yi Sunar

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Yaratıcılık Her Yerde: Wacom® Cintiq® Companion 2’yi Sunar

Yeni Cintiq Companion 2, her yerde çalışma özgürlüğünü arayan yaratıcı profesyoneller için güçlü bir tablettir. Eşsiz bir esneklik için ise evde veya işte Mac veya PC’ye bağlanabilir!

Tokyo, Japonya ve Vancouver, Wash. – 8 Ocak 2015 – Wacom bugün CES’te, mümkün olan en iyi ekran üzerinde kalem deneyimini talep eden profesyonel dijital içerik yaratıcıları için güçlü bir dokunmatik ekranlı tablet olan CintiqCompanion 2 ürününü tanıtıyor. Ürün, benzeri görülmemiş bir özgürlük ve esneklik sunarak, kullanıcıların her yerde keşfe çıkmasına ve yaratıcı izlerini oluşturmasına imkân tanıyor. Wacom’un yeni mobil çözümü, bir Cintiq’in sunduğu tüm yaratıcı girdi kapasitesiyle beraber tam özellikli bir Windows® 8 tablet olarak çalışabilir ya da ihtiyaç olduğunda, Cintiq® Connect ile ev veya ofisteki Mac veya PC’ye bağlanarak, yaratıcı profesyonellerin yıllardır güvendiği, kalem performansıyla ünlü birincil veya ikincil bir Cintiq ekranı olarak işlev görebilir.

2048 farklı basınç hassasiyeti seviyesi ve eğme algısıyla Cintiq Companion 2’nin Pro Pen ürünü, Adobe®, Autodesk®, Corel®, Smith Micro®, Pixologic® ve daha pek çokları gibi şirketlerin yaratıcı yazılım uygulamalarıyla birlikte kullanıldığında tıpkı geleneksel bir fırça, kalem veya markör gibi çalışır. Kalem ve yüksek çözünürlüklü ekran (2560 x 1440) etkileşerek, sınırlı bir parlamayla gerçekçi bir kağıt ve kalemle çalışma hissi sağlar. Bu da, sanatçılara ve tasarımcılara, sanat malzemeleri ile ilgili herhangi bir endişeye kapılmaksızın, hızlı bir biçimde ayrıntılı ve düzgün malzeme üretme imkânı verir.

Konfor ve verimlilik her yaratıcı profesyonel için önemli unsurlardır ve Cintiq Companion 2, özel olarak kullanıcıların daha hızlı ve daha rahat ve doğal bir biçimde çalışmalarını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Ayak izi, ayarlanabilir standı ve yalın tasarımı, kullanıcıların stüdyo, müşteri sahası, uçak, tren ve yaratıcılığın hayat bulabileceği başka her yer dâhil çeşitli ortamlarda rahatlıkla çalışmalarını sağlar. Pro Pen, multi-touch, 6 ExpressKeys, Rocker Ring, Radyal Menü ve Bulut Hizmetlerinin tamamını Companion 2’ye entegre ederek, profesyonellere gerçekten sınırsız çalışma yolları sunulmuştur. Yaratıcı tabletin verimliliğini, sezgiselliğini ve esnekliğini tanımlayan da, bir ExpressKey’i belirli bir kısa yola ayarlama veya multi-touch özelliğini kullanarak bir resmi düzenleyebilme seçenekleridir. Ayrıca, dijital iş akışı, iş arkadaşlarından veya müşterilerden anında geri bildirim alma olanağı getiriyor ve bu türden bir işbirliği de üretimi ciddi ölçüde iyileştiriyor.

Fiyatlandırma ve Bulunabilirlik

Cintiq Companion 2, üretici sanat ve tasarım çalışmaları için gereken her şeyi sunarak ister stüdyoda ister hareket halinde yaratıcılığı destekliyor. Cintiq Companion 2, bu yılın Şubat ayında Wacom eMağaza’da birkaç farklı yapılandırmasıyla piyasaya çıkacak: Value (64GB SSD, €1399,90, £1199,99), Standart (128GB SSD, €1599,90, £1299,99) ve Premium (256GB SSD, €1999,90, £1599,99). Geliştirilmiş (512GB SSD, € 2499,90, £1999,99) ve Şirket (kişiselleştirilebilir, fiyatı henüz belli değil) sürümlerinin de önümüzdeki bahar aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bütün fiyatlara KDV dahildir.

 

6 – 9 Ocak tairhleri arasında Las Vegas Convention Center’da düzenlenecek Consumer Electronics Show’a (CES) iştirak edecek katılımcılar, yeni Cintiq Companion 2’yi denemek üzere Wacom standına (#31642, Güney Salon) uğrayabilirler.

 

 

Wacom Hakkında

1983’te kurulan Wacom, merkezi Japonya’da bulunan, pazarlama ve dağıtım faaliyetlerini 150’yi aşkın ülkede desteklemek üzere iştirakleri ve bağlı ofisleri tüm dünyaya yayılmış olan küresel bir şirkettir. 30 yılı aşkın bir süredir, Wacom en yaratıcı insanlarla ve kuruluşlarla birlikte çalışarak, dünyayı daha yaratıcı bir yer haline getirmek için onlara ilham ve gerekli donanımları vermiştir. Wacom ürünleri sadık müşterileri tarafından gelmiş geçmiş en heyecan verici dijital sanat, film, özel efektler ile moda ve ürün tasarımlarını yaratmak üzere kullanılmıştır. Wacom ürünleri, aynı zamanda teknolojiyi doğal ve sezgisel bir yolla erişilebilir kılmada, kalem tabletler, etkileşimli ve mobil kalem ekranları, dijital ara yüz çözümleri, stylus ürünleri ile eBelge çözümleri aracılığıyla önemli bir rol oynamıştır.

Bütün bunlar; ister sanatçı, şirket yöneticisi ister her gün yaratıcılığının keyfini sürenler olsun herkesin, dijital medyada yaratıcılığını ifade etmesini mümkün kılıyor.

Wacom’un ara yüz teknolojileri, Wacom Feel IT teknolojilerinin dünyanın dört bir yanındaki pek çok stratejik ortağın PC, tablet ve akıllı telefon ürünlerine entegre edilmesiyle, dünyanın önde gelen üreticilerine OEM çözümleri olarak sunulmaktadır.

Wacom Avrupa ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için: http://www.wacom.com