News Detail

News Detail

Jan 13, 2017

COMMVAULT - Commvault "Commvault GO 2017"'yi Duyurdu

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Biten ilk konferansın başarısı üzerine düzenlenen etkinlikte, endüstrinin fikir liderleri, müşteriler, iş ortakları ve Commvault yöneticileri bir araya gelerek piyasa güçlerini ve teknolojik yenilikleri tartışacaklar – bunların arasında yeni ortaya çıkan yazılımla tanımlanan depolama, Büyük Veri’nin süren yükselişi, bulutta bilgi işleme doğru yöneliş, veri koruma pazarı dinamikleri ve öne çıkan yeni Commvault çözümleri var. Etkinlik boyunca katılımcılar, bugünün dinamik dijital ekonomisinde sürdürülebilir rekabet avantajı sağlayan güçlü veri yedekleme, arşivleme ve kurtarma stratejileri oluşturmak için bu yenilikleri ve piyasa güçlerini nasıl kullanacaklarını keşfedecekler.

 ABD’nin doğu kıyısında, Gaylord Ulusal Limanı’ndaki önde gelen etkinlik mekânlarından birinde gerçekleştirilecek olan Commvault GO 2017’de, endüstrinin önde gelen şahıslarının ilginç sunumları, Commvault müşterileri ve çalışanları ile ara oturumlar ve geniş Commvault iş ortağı ekosistemini temsil eden bir sergi yer alacak. Potomac Nehiri boyunca yer alan Gaylord Ulusal Limanı’na otomobil ve trenle kolaylıkla erişilebiliyor ve uluslararası üç hava alanına (Regan Ulusal Havaalanı, Dulles Uluslararası Havaalanı ve Baltimore Washington Uluslararası Havaalanı) yakın konumda bulunuyor.

 

Commvault GO’da katılımcılar, en acil ve önemli veri koruma ve yönetim zorluklarını karşılayan, verilerin şimdiye kadar olduğundan daha güvenli, daha erişilebilir ve daha değerli oldukları bir geleceğe doğru bir yol oluşturmak için ihtiyaç duydukları bilgileri sağlayan sunumlar ve tartışmalar bekleyebilirler.

 

Commvault pazarlama şefi Chris Powell, “Veri koruma ve yönetimi üzerine en önemli konuşmaların yapılacağı Commvault GO 2017’ye ülkenin başkentinde ev sahipliği yapmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Commvault GO katılımcılara, bu ve diğer veri koruma ve yönetimi sorunları üzerine kullanabilecekleri bilgilerle birlikte, verileri daha iyi korumak, verilerde saklı olan öngörüleri açığa çıkarmak, veri yönetimi ve diğer maliyetleri düşürmek için kullanabilecekleri, böylece dijital işlerinde daha fazla değer yaratabilecekleri bilgileri sağlayacaktır” dedi. 

 

Commvault GO 2017 ayrıca, müşterilerin organizasyonlarının iş zorluklarını karşılayan veri koruma ve yönetim stratejilerini oluşturma arayışlarındayken, en iyi uygulamaları tartışmak, yenilikleri öğrenmek ve ilişkiler kurmak için diğer uzmanlar ve Commvault geliştiricilerinin yanı sıra diğer müşterilerle de tanışabilecekleri zengin içerikli oturumlar da sağlayacak. Commvault, konferansta indirimli eğitim ve sertifika da verecek, böylece kullanıcılar niteliklerini geliştirmek ve mesleki sertifikalar alma fırsatına da sahip olacaklar.

 Commvault GO 2017, veri odaklı organizasyonlarda stratejik, liderlik ve operasyonel rolleri olan iş dünyasının ve kamu sektörünün profesyonelleri için ideal. Konferansın gündemi, finansal servisler, kamu sektörü, sağlık ve diğer sektörlerdeki organizasyonların CIO’ları, BT yöneticileri, BT mimarları, operasyon yöneticileri, sistem yöneticileri, sistem analistleri, sistem mühendisleri ve teknoloji yöneticilerinin özel ihtiyaçlarını karşılayacak olan bilgi paylaşımlarını ve ağ fırsatlarını içeriyor.

 

İş Ortakları için Sponsorluk Fırsatları

Commvault GO sponsorlara eşsiz bir marka tanıtım fırsatının yanı sıra, önemli Commvault müşterileri ve müşteri adayları, stratejik iş ortakları ve diğer nüfuzlu katılımcılardan oluşan bir izleyici kitlesi ile bire bir bağlantı kurma olanağı sağlıyor. Commvault GO ile ilgili sponsorluk fırsatları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen şu adresi ziyaret edin: http://www.commvault.com/events/commvault-go-2017

 

About Commvault

Commvault , veri koruma ve bilgi yönetimi çözümlerinde lider bir tedarikçidir, dijital işleri korur ve etkinleştirir. Commvault, dünya çapında şirketlerin daha fazla değer ve iş öngörüsü yaratmak ve modern veri ortamlarına geçmeleri için verilerini etkinleştirmelerine yardım eder. Doğrudan veya dünya çapındaki bir iş ortakları ve servis sağlayıcıları ağı ile sunulan çözümler ve servislerle Commvault çözümleri, veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşiv, dosya senkronizasyonu ve paylaşımında endüstrinin lider portföylerinden birini oluşturuyor. Bağımsız ve güvenilir bir uzman olarak Commvault, teknoloji vizyonu, yenilikçiliği ve icracılığı için müşterilerden ve nüfuzlu üçüncü partilerden övgüler almaktadır. Donanım işi veya diğer iş gündeminin cazibesine kapılmaksızın Commvault’un sadece veri yönetimine odaklanması, yerinde (on-premise) olarak, mobil platformlarda, bulutta dağıtılan ve bir-servis-olarak sunulan çözümlerin, tüm endüstrilerdeki her boyuttan şirket tarafından kullanılabilmesini sağlıyor. Dünyanın her yerindeki pazarlarda oldukça nitelikli bireylerden oluşan 2,700 kadar çalışana sahip olan Commvault, NASDAQ (CVLT) borsasında halka açık bir şirkettir ve genel merkezi ABD’de Tinton Falls, New Jersey’dedir. Commvault hakkında daha fazla bilgi edinmek için — ve sizin için veri çalışmalarınıza nasıl yardımcı olabileceğini görmek için — commvault.com’u ziyaret edin.

 

 Commvault’un Güvenli Liman Beyanı: Müşterilerin sonuçları buradaki ifadelerden maddi olarak farklı olabilir; Commvault tüm müşterilerin yukarıda ifade edilen kazançları elde edebileceğini garanti etmez. Bu basın bülteni ileriye yönelik ifadeler içerebilir, bunların arasında rekabet faktörleri, yazılım ürünleri ve ilişkili servislerin geliştirme, üretim, pazarlama ve satışının doğasında olan zorluklar ve gecikmeler, genel ekonomik şartlar ve benzerleri gibi risklerin ve belirsizliklerin söz konusu olduğu finansal tahminlere ilişkin ifadeler olabilir. Commvault'un geleceğe ilişkin inançları, planları, beklentileri veya amaçları, 1933 Menkul Kıymetler Kanunu’nun 27A bölümünde ve 1934 Menkul Kıymetler Borsası Kanunu’nun 21E bölümündeki düzenleme kapsamındaki geleceğe yönelik ifadelerdir. Bütün bu ileriye yönelik ifadeler, 1995 Menkul Kıymetler Davası Reformu Kanunu’nun güvenli liman hükümlerine uygun olarak sarf edilmiştir. Gerçek sonuçlar beklenen sonuçlardan maddi olarak farklı olabilir. Commvault, ileriye yönelik beyanlarını güncellemeyi taahhüt etmez. Herhangi bir ürün sürümünün geliştirilmesi ve zamanlamasının yanı sıra özelliklerinin veya fonksiyonlarının herhangi biri bizim takdirimize kalmıştır.

 ©1999-2016 Commvault Systems, Inc. Bütün hakları saklıdır. Commvault, Commvault ve logosu, "C hexagon” logosu, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Commvault OnePass, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, Quick Snap, QSnap, IntelliSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, ROMS, APSS, Commvault Edge, Commvault GO ve CommValue, Commvault Systems, Inc.’in tescilli markaları veya kayıtlı tescilli markalarıdır. Diğer bütün üçüncü parti markalar, ürünler, servis isimleri, tescilli markalar veya kayıtlı servis markaları, sahiplerinin mülküdür ve sahiplerinin ürün veya servislerini belirlemek için kullanılırlar. Tüm özelliklerin haber vermeden değiştirilebilmesi söz konusudur.