News Detail

News Detail

Jul 14, 2016

INFOR - Infor, Hindistan, Orta Doğu ve Afrika (IMEA)’daki Yatırımlarını Duyurdu

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Infor’un Kıdemli Başkan Yardımcısı ve IMEA bölgesi Genel Müdürü olan Tarık Taman, “Var olan 5,000’den fazla müşterisi ile Infor, halen IMEA bölgesinde belirli bir tabana sahip, ancak aslında buradaki büyüme fırsatları da sınırsız. Petrol fiyatlarının düşmesi ve hükümetlerin diğer sektörlerdeki büyümeyi teşvik etmek için girişimlere yatırım yapması ile birlikte, esneklik sağlayan ve kritik iş sorunlarını çözen, büyük, maliyetli özelleştirme projeleri olmaksızın hızla dağıtılabilen bulut yazılımları için bir talep doğuyor” dedi.

 MEA işini desteklemek için Infor, özellikle Dubai Internet City’deki Orta Doğu merkezi ve Riyad, Suudi Arabistan’daki ikonik Kingdom Tower’da yeni açılan ofisi için, bölgede pek çok yeni eleman aldı. Infor, IMEA bölgesinde toplam 10 ofise sahip, yukarıda bahsedilenlerin dışında bunların beşi Hindistan’da, aralarında Infor’un Haydarabad’daki Mükemmellik Merkezi de var, ikisi Afrika’da ve biri de Türkiye’de.   

 

Infor’un bölgede genişleyen doğrudan varlığı, var olan iş ortakları ağını tamamlayacak ve satış, servis, değer mühendisliği, pazarlama ve diğer fonksiyonları sağlayacaktır. Infor’un IMEA’da odaklandığı ana sektörler, İmalât, Dağıtım, Perakende, Konuk Ağırlama ve Sağlıktır.

 Infor Hakkında

Infor, belirli sektörler için bir bulut servisi olarak sunulan, son bağlantı noktası (last mile) fonksiyonuna ve bilimsel öngörülere sahip mükemmel iş uygulamaları geliştirir. 14,000 çalışanı ve 200’den fazla ülke ve bölgedeki müşterileri ile Infor, sağlık, imalât, moda, toptan dağıtım, konuk ağırlama, perakende ve kamu sektörleri için kritik süreçlerin otomasyonunu sağlıyor. Infor yazılımları, gömülü derin endüstri alanındaki uzmanlığı yoluyla maliyetli özelleştirme ihtiyacını ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Genel merkezi New York şehrinde bulunan Infor, eğlenceli ve ilgi çekici bir kullanıcı deneyimi sunmaya odaklanan, Manhattan’ın en büyük yaratıcı ajanslarından biri olan Hook & Loop’un da yuvasıdır. Infor, bulut uygulamalarını asıl olarak Amazon Web Services bulutu ve açık kaynak platformları üzerinden dağıtıyor. Infor hakkında daha fazlasını öğrenmek için lütfen www.infor.com‘u ziyaret edin.

 

Infor müşterileri arasında şunlar var:

  • En büyük 20 havacılık      şirketinin 18’i
  • En büyük 10 yüksek teknoloji      şirketinin 8’i
  • En büyük 10 ilaç şirketinin      10’u
  • ABD’nin en büyük 25 sağlık      ağının 22’si
  • ABD’nin en büyük 20 şehrinin      20’si
  • En büyük 20 otomotiv      tedarikçisinin 20’si
  • En büyük 20 endüstriyel      dağıtıcının 19’u
  • En büyük 20 global      perakendecinin 18’i
  • En büyük 5 bira üreticisinin 4’ü
  • En büyük 20 global bankanın      19’u
  • En büyük 10 global otel      markasının 10’u
  • En büyük 10 global lüks      markanın 6’sı

 Daha fazla bilgi için:

Dan Barnhardt                                                                

Infor                                                                                                                                  

646-336-1731                                                   

Dan.Barnhardt@infor.com