Blog

Hakkımızda >> Blog

Jan 30, 2017

HID - HID Global, İyilik İçin “Dünyanın Her Yerinde Telefonunla Dokun” Kampanyası Başlattı

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Bugün, güvenli tanımlama çözümlerinde bir dünya lideri olan HID Global®, hedefine ulaştığını kanıtlamak isteyen gezginler için güvenli bir interaktif deneyim yaratmak amacıyla, dünyanın en yenilikçi NFC teknolojisi (HID Trusted Tag® Services) kullanımı ile hayır kurumlarına bağış yapmayı birleştiren yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. 

Nuseir Yassin (kısaca “Nas”)  isimli Harvard’da eğitim görmüş ve sonradan gezgin olmuş bir yazılım mühendisi, insanların ilginç destinasyonlara gitmek istemesini daha da cazip hale getirmek için, dünyanın en ücra köşelerinden birine ve en ünlü ve kalabalık şehrine birer HID Trusted Tag yerleştirmeyi kabul etti. Bu hedef onun yeni deneyimler yaşama ve insanları, kültürleri, mekanları ve şeyleri birbirine bağlamak için güvenli teknolojiyi kullanma tutkusunu güçlendirdi.

Nas’ın videoya alınan eşsiz, cesur ve enerji dolu girişimi sayesinde Şili açıklarındaki Paskalya Adası’na, ve New York kentinin kalbi sayılan Park Avenue caddesine dünyanın en yenilikçi teknolojisi HID Trusted Tag yerleştirildi. Oraya gittiğini kanıtlamak isteyen herkes, telefonunu bu “etiket” e dokundurabilir. HID Global her bir dokunuş için ilgili bölgedeki bir yardım kurumuna 1 ABD doları bağışta bulunacak*.

HID Global’in Kurumsal Strateji ve İş Geliştirmeden sorumlu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Samuel Asarnoj’un sözleriyle: “Dünyanın her yerinde dokun hareketine siz de katılın, ve orada olduğunuzu kanıtlayın”. Hayır kurumlarına bağış yapmak gibi bir amacı gerçekleştirmek amacıyla, gezginlere deneyimler yaşatmak için düzenlenmiş olan “Dünyanın Her Yerinde Dokun” kampanyasında, Nas gibi trend oluşturan bir gezgin ile işbirliği yapmaktan çok memnunuz. Paskalya Adası ve New York gidilecek hedefler arasında sadece başlangıç “ dedi.

Nas’ın NFC teknolojisi ile seyahat maceralarını çektiği çığır açan videoyu izlemek için burayı tıklayın. New York ve Paskalya Adası’ndaki HID tag’lerinin özel yerleri de dahil olmak üzere “Dünyanın Her Yerinde Dokun” kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen burayı tıklayınHID Trusted Services Hakkında

HID Trusted Tag Services, bir kişi ister gezgin olsun, isterse evlerde sağlık hizmeti personeli, bakım veya güvenlik elemanı olsun, özel bir yerdeki varlığını açıkça kanıtlamasını mümkün kılıyor. HID Trusted Tag Services ayrıca, IoTT’yi (Internet of Trusted Things) genişletmek için nesneleri her gün  web veya mobil uygulamalara  güvenli bir şekilde bağlayan eksik halkayı sağlamak amacıyla güvenli NFC tag’ları ve HID Bulut Onayını birleştiriyor. HID Global’in öncü olduğu bu yenilikçi NFC temelli teknoloji, varlığın kanıtlanması gereken durumlarda çok sayıda IoT’nin kullanılmasına izin veriyor. Bu durumlar arasında dünyanın farklı yerlerindeki hedef bölgelerde gezginlerin basit bir şekilde “check-in” yapmaları da var. HID Trusted Tag Services ve şirketin geniş RFID etiketi portföyü, HID Global’in Kimlik Teknolojileri faaliyeti içinde yer alır.

 

HID Global ile Bağlantılı Kalın

Daha fazla HID Global haberi için Medya Merkezi’ni ziyaret edin,  Endüstri Blogu’muzu okuyun, videoları izleyin ve bizi Facebook, LinkedIn ve Twitter’da takip edin.

 

 HID Global Hakkında

HID Global, dünyanın her yerindeki milyonlarca son kullanıcı için, güvenli kimlikler yaratma, yönetme ve kullanma açısından, yenilikçi ürünleri, servisleri, çözümleri ve bunlarla ilişkili know-how’ları ile güvenilir bir kaynaktır. Şirketin hizmet verdiği alanlar arasında şunlar vardır: fiziksel ve lojik giriş kontrolü, buna güçlü onay ve kart yönetimi de dahildir; kart baskısı ve kişiselleştirilmesi; ziyaretçi yönetimi sistemleri; yüksek güvenlikli devlet ve vatandaş kimliği; hayvan kimliklerinde kullanılan RFID tanıma teknolojileri ve endüstri ve lojistik uygulamaları. Şirketin ana markaları ise ActivID®, EasyLobby®, FARGO®, IdenTrust®, LaserCard®, Lumidigm®, Quantum Secure ve HID®’dir. Genel merkezi Austin, Texas’da bulunan HID Global, dünya çapında 2.700’den fazla çalışana sahiptir ve 100’den fazla ülkeye destek veren uluslararası ofisleri bulunmaktadır. HID Global®, ASSA ABLOY Group’un bir markasıdır.  Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: https://www.hidglobal.com

# # #

® HID, HID logosu, ActivID, AsureID, FARGO ve OMNIKEY, HID Global ve onun ABD ve/ya diğer ülkelerdeki lisans vericilerinin tescilli veya kayıtlı tescilli markalarıdır. Diğer tüm tescilli markalar, servis markaları, ürün veya servis isimleri, kendi sahiplerinin tescilli veya kayıtlı tescilli markalarıdırlar.