News Detail

News Detail

Feb 25, 2016

COMMVAULT - Commvault ve Nutanix, Görünmeyen Altyapı İçin Yeni İnovatif Veri Koruma Çözümleri ile Stratejik İşbirliklerini Genişletiyorlar

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Bugün organizasyonlar, altyapıyı gerçekten görünmez yapabilen 1. aşama uygulamaları için veri merkezi altyapısı arıyorlar, böylece BT birimleri işe güç veren uygulamalara ve servislere odaklanabilirler. Kolay, ölçeklenebilir ve güvenli bütün hypervisor’lar için tek bir çözümle bu yeni altyapı mimarisine katılan modern veri koruma için artan bir ihtiyaç da var.

ESG’nin kıdemli analisti Jason Buffington (@JBuff), “BT profesyonellerinin üzerine odaklanmaları gereken en önemli trendlerden ikisi – sanallaştırma çevikliğini artırma & güvenilirliği güvenceye alma ve ortamı kurtarmadır. Organizasyonların sanallaştırma yolculuğunu sürdürmesi ile birlikte birleşik & hyperconverged sistemler büyük bir anlam ifade etmektedirler. ‘Üretimi modernleştirdiğinizde korumayı da modernleştirmelisiniz’ ifadesinden beri, çevik snapshot’lar, uygulamaya duyarlı veri koruma ve olgun veri yönetimi teknolojilerinin, müşterilerin altyapılarının sadece yüksek performanslı değil, güvenli ve iyileştirilebilir olmasını da garanti eden çözümlere katılması oldukça dikkat çekicidir” dedi.

 Halen VMware vSphere ve Microsoft Hyper-V için hazır olan özelliklerin yanı sıra Nutanix Acropolis Hypervisor için destek eklenen Commvault, Nutanix’deki üç hypervisor için de donanım snapshot entegrasyonu ve aracısız koruma sağlayan tek veri koruma yazılım platformu olacak. Bu entegrasyon, Commvault IntelliSnap ve Nutanix Acropolis Distributed Storage Fabric snapshot fonskiyonunu kullanan müşterilere, en uygun hypervisor’u sorunsuz bir şekilde kullanarak maliyetleri optimize etme olanağı sağlıyor, böylece ölçeklenebilir ve yüksek performanslı çözümlerde risk ve harcanan çaba da azalıyor.

 Commvault’un Dünya Çapında İşbirlikleri’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Brian Allison, “Sanallaştırılmış ortamlar ve snapshot’larla endüstri lideri çalışmamıza dayanarak Commvault, Nutanix Acropolis kullanan hyperconverged müşterilerine gelişmiş veri koruma ve kurtarmayı sunma konusunda eşsiz bir konuma geliyor. Bu, organizasyonların talep ettiği bütünsel veri yönetimi çözümleri sağlama konusundaki vaatlerimizin bir kilometre taşını oluşturuyor ve aynı zamanda Commvault ile Nutanix arasındaki yakın mühendislik ilişkisinin de bir göstergesidir” dedi.  

Nutanix Acropolis Hypervisor’a entegrasyon ile Commvault, onu daha önce var olan ve VMware vSphere ve Microsoft Windows Server 2012 with Hyper-V’nin de aralarında bulunduğu hypervisor’ların yönetimi ve korunması portföyüne eklemiş oldu.

 Nutanix’de Stratejik İşbirlikleri ve İş Geliştirmeden sorumlu Başkan Yardımcısı olan Venugopal Pai, “Commvault, Acropolis Hypervisor’un çıkışından beri ilk ve güçlü bir destekçisi olmuştur. BT organizasyonları, kritik kurumsal uygulamaları için bütünsel bir veri koruma ve yönetimine ihtiyaç duyuyorlar. Biz de bu önemli özellikleri sağlama konusunda Commvault’u ideal bir iş ortağı olarak görüyoruz. Bugün, Nutanix ve Commvault, veri merkezindeki kritik bir ihtiyacı karşılıyorlar” dedi.

 Nutanix Acropolis için temel destek belirli müşteriler için şimdiden hazır, daha gelişmiş IntelliSnap teknoloji entegrasyonu ise bu çeyreğin sonunda hazır olacak. Nutanix ve Commvault entegrasyonunun önemli özellikleri şunlardır:

 

  • Sanal makineler için hem streaming hem de snapshot temelli yedekleme seçenekleri ile uygulamalarınızın ihtiyaçlarına uygun hale getirilen veri koruma çözümünü sağlar
  • Kod yazmaksızın kullanımı kolay snapshot yönetimi yoluyla yedekleme sürelerini azaltır ve geri yüklemeyi hızlandırır
  • SAP, Oracle, Exchange ve SQL Server da dahil geniş bir kurumsal uygulama yelpazesinde uygulama uyumunu garantiler
  • Fiziksel, sanal (VMware, Hyper-V ve Acropolis Hypervisor’ları) ve bulut temelli verilerde tam entegre bir çözüm ile karmaşık çoklu nokta çözümlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırır

 

 Sirius Computer Solutions’da Altyapı Stratejisi’nden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris Mierzwa, “Pek çok organizasyondan yönetimi, dağıtımı, ölçeklemesi ve koruması daha kolay bir altyapıya – üzerinde çalışan veri yönetiminin yanı sıra donanıma da – ihtiyaç olduğunu duyuyoruz. Commvault ve Nutanix teknolojilerine dayanan çözümlerin lider bir tedarikçisi olarak bu gelişmiş entegrasyonun, hyperconverged ortamlarındaki veri yönetimi ve koruma çözümü ihtiyacımız için son derece cazip bir çözüm olacağına inanıyoruz” dedi.

 

Hyperconverged altyapı, snapshot’lar ve yeni nesil yazılımların nasıl birleştirileceğinin yanı sıra, bu yeni destek üzerine daha fazlasını öğrenmek için, Commvault ve Nutanix’in düzenlediği bir Webinar için dilediğiniz zaman şuradan kayıt yaptırabilirsiniz:  http://event.on24.com/wcc/r/1107446/CC38922CC7BE4DC5A4534BF73A37E1E0?partnerref=CV08

 

Commvault Data Platform ve Çözüm Portföyü Hakkında

Commvault çözümleri portföyünün onbirinci sürümü, kritik iş öngörülerinin önünü açmak ve müşterilerin teknoloji yatırımlarından yeni değerler yaratmak için, eski veri yönetimlerinden modern bir veri ortamına geçmelerini hızlandırarak, müşterilerin verilerini etkinleştirmelerine yardımcı olmak için konumlandırılmıştır. Commvault çözüm portföyü, veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşiv ve dosya senkronizasyonu ve paylaşımı alanlarında sunulan, gelişen pazar trendlerini, büyüyen alanları ve müşterinin kullanım durumlarını karşılayan endüstri lideri ürünlerden oluşur. Commvault Data Platform, açık ve standart temellidir, müşterilerin verileri daha iyi kullanmalarına, BT operasyonlarını iyileştirmelerine yardım eder ve üçüncü parti yeniliklere izin verir.

 

Commvault Hakkında

Veri koruma ve bilgi yönetimi çözümlerinde lider bir tedarikçi olan Commvault, dünya çapında şirketlerin daha fazla değer ve iş öngörüsü yaratmak için verilerini etkinleştirmelerine ve modern veri ortamlarına geçmelerine yardım eder. Doğrudan veya dünya çapındaki bir iş ortakları ve servis sağlayıcıları ağı ile sunulan çözümler ve servislerle Commvault çözümleri, veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşiv, dosya senkronizasyonu ve paylaşımında endüstrinin lider portföylerinden birini oluşturuyor. Bağımsız ve güvenilir bir uzman olarak Commvault, teknoloji vizyonu, yenilikçiliği ve icracılığı için müşterilerden ve nüfuzlu üçüncü partilerden övgüler almaktadır. Donanım işi veya diğer iş gündeminin cazibesine kapılmaksızın Commvault’un sadece veri yönetimine odaklanması, yerinde (on-premise) olarak, mobil platformlarda, bulutta dağıtılan ve bir-servis-olarak sunulan çözümlerin, tüm endüstrilerdeki her boyuttan şirket tarafından kullanılabilmesini sağlıyor. Dünyanın her yerindeki pazarlarda oldukça nitelikli bireylerden oluşan 2,000 kadar çalışana sahip olan Commvault, NASDAQ (CVLT) borsasında halka açık bir şirkettir ve genel merkezi ABD’de Tinton Falls, New Jersey’dedir. Commvault hakkında daha fazla bilgi edinmek için — ve sizin için veri çalışmalarınıza nasıl yardımcı olabileceğini görmek için — commvault.com’u ziyaret edin.

 

Nutanix Hakkında

Nutanix, yeni nesil kurumsal bilgi işlem için görünmez bir altyapı sunuyor, böylece BT birimlerini işini güçlendirmek için uygulamalara ve servislere odaklanmaya yöneltiyor. Şirketin yazılım destekli Xtreme Computing Platform’u bilgi işlemi, sanallaştırmayı ve depolamayı veri merkezinde basitliği sağlamak için tek bir çözümde doğal olarak birleştiriyor. Nutanix’i kullanan müşteriler, öngörülebilir bir performans, doğrusal bir ölçeklenebilirlik  ve bulut benzeri bir altyapı kullanımına sahip oluyorlar. Daha fazlasını www.nutanix.com‘dan öğrenin veya bizi Twitter’da @nutanix’de izleyin.

 

 

# # #

Commvault’un Güvenli Liman Beyanı: Müşterilerin sonuçları buradaki ifadelerden maddi olarak farklı olabilir; Commvault tüm müşterilerin yukarıda ifade edilen kazançları elde edebileceğini garanti etmez. Bu basın bülteni ileriye yönelik ifadeler içerebilir, bunların arasında rekabet faktörleri, yazılım ürünleri ve ilişkili servislerin geliştirme, üretim, pazarlama ve satışının doğasında olan zorluklar ve gecikmeler, genel ekonomik şartlar ve benzerleri gibi risklerin ve belirsizliklerin söz konusu olduğu finansal tahminlere ilişkin ifadeler olabilir. Commvault'un geleceğe ilişkin inançları, planları, beklentileri veya amaçları, 1933 Menkul Kıymetler Kanunu’nun 27A bölümünde ve 1934 Menkul Kıymetler Borsası Kanunu’nun 21E bölümündeki düzenleme kapsamındaki geleceğe yönelik ifadelerdir. Bütün bu ileriye yönelik ifadeler, 1995 Menkul Kıymetler Davası Reformu Kanunu’nun güvenli liman hükümlerine uygun olarak sarf edilmiştir. Gerçek sonuçlar beklenen sonuçlardan maddi olarak farklı olabilir. Commvault, ileriye yönelik beyanlarını güncellemeyi taahhüt etmez. Herhangi bir ürün sürümünün geliştirilmesi ve zamanlamasının yanı sıra özelliklerinin veya fonksiyonlarının herhangi biri bizim takdirimize kalmıştır.

 

©1999-2015 Commvault Systems, Inc. Bütün hakları saklıdır. Commvault, Commvault ve logosu, "C hexagon” logosu, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, OnePass, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, Quick Snap, QSnap, IntelliSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, ROMS, Commvault Edge ve CommValue, Commvault Systems, Inc.’in tescilli markaları veya kayıtlı tescilli markalarıdır. Diğer bütün üçüncü parti markalar, ürünler, servis isimleri, tescilli markalar veya kayıtlı servis markaları, sahiplerinin mülküdür ve sahiplerinin ürün veya servislerini belirlemek için kullanılırlar. Tüm özelliklerin haber vermeden değiştirilebilmesi söz konusudur.